U-BT, pe locul al treilea în Liga Națională pentru al doilea sezon consecutiv: “Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala”

U-BT, pe locul al treilea în Liga Națională pentru al doilea sezon consecutiv: “Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala”
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a reușit să se impună și în meciul al doilea împotriva celor de la SCMU Craiova și a reușit să cucerească medaliile de bronz pentru al doilea an consecutiv.

Un nou sezon din Liga Națională a luat sfârșit pentru U-BT, iar “studenții” s-au mulțumit din nou cu locul al treilea, pentru a doua stagiune la rând. Clujenii nu au avut emoții în finala mică a campionatului și au reușit să câștige fără probleme ambele meciuri cu SCMU Craiova. Totuși, regretul bascehtbaliștilor rămâne acela de a nu fi jucat cu trofeul pe masă.

La finalul jocului, Dorin Pintea  a vorbit despre performanța clujenilor, dar și despre căpitanul Rasic, care a îmbrăcat pentru ultima oară tricoul alb-negru. “Mă bucur că am reușit să câștigăm al doilea meci și că am terminat pe locul trei. Rămâne un gust amar că nu am reușit să jucăm finala și că s-a întâmplat ce s-a întâmplat în toate aceste zile. Rasic a fost un jucător determinant și în finala mică, reușind să contribuie cu vârf și îndesat la victoriile obținute. I-am mulțumit după meci și rămâne un jucător de mare valoare. Este printre cei mai buni care au evoluat vreodată în România”, a declarat Pintea.

Comenteaza