"U" BT pierde dramatic în fața Sibiului

"U" BT Cluj - Napoca a fost învinsă în ultimele secunde ale meciului la un singur punct diferență de CSU Sibiu cu scorul de 83 la 82 în cadrul etapei a cincea a Ligii Naționale de baschet masculin.

"Studenții" au dominat pe tot parcursul meciului, iar la pauză au intrat cu un avans de 10 puncte, cu baschetbalistul Curtis Millage în mare formă, de altfel cel mai bun om de pe teren din echipa Universității, autor a 19 puncte.

Finalul a fost dramatic. Sibienii s-au apropiat la doar un singur punct cu 16 secunde înainte de sfârșitul partidei, după care fostul baschetbalist al alb-negrilor, LeVar Seals, a fost faultat și a beneficiat de două aruncări libere. Americanul areușit să le transforme și CSU Sibiu a preluat conducerea cu 83-82, scor cu care s-a încheiat partida

"Felicit echipa Sibiului petru cum și-au jucat șansa până la final. Noi am controlat primele trei sferturi, mai ales am jucat foarte bine în primele două sferturi. După aceea am menținut cootrolul jocului și în sfetul trei, dar sfertul patru am fcut o serie de greșeli foarte grave atât în atac cât și în apărare și am permis adversarului sp remonteze diferența de 10 puncte. Eu zic că au câștigat meciul pe recuperările ofensive și pe mingile pierdute ale noastre. este o înfrângere foarte dureroasă pentru noi. Sper să ne reomntăm cât de repede și să ne pregătim pentur meciul din EuroChallenge. Toți băieții sunt foarte afectați, au capetele lăsate. Am pierdut un meci pe care l-am controlat până în ultimul minut" , a spus antrenorul echipei, Dorin Pintea.

Cei ami buni marcatori ai partidei au fost Milos Bojovic cu 24 de puncte și LeVar Seals cu 18 puncte de la oapeți și Curtis Millage cu 19 puncte de la gazde.

Etichete
Comenteaza