U-BT, pregătită pentru derby-ul cu CSM Oradea. Unde poţi vedea meciul

U-BT, pregătită pentru derby-ul cu CSM Oradea. Unde poţi vedea meciul

U-Banca Transilvania întâlnește CSM CSU Oradea în etapa a XIII-a din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul are loc duminică, 6 ianuarie 2019, începând cu ora 18.00, la BTarena. 

”În primul rând, La Mulți Ani, un An Nou cât mai bun, multă sănătate tuturor iubitorilor de baschet și nu numai. După cum știți, primul meci din 2019 este în compania campioanei en-titre, CSM Oradea, o echipă puternică, una dintre contracandidatele noastre la titlul de campioni naționali. Va fi un meci foarte intens, un meci care nu are nevoie de motivație în plus, e evident că s-a creat în timp o rivalitate între cele două echipe și, cu siguranță, toată lumea își va dori victoria. Fiecare jucător își dorește să joace în astfel de meciuri, fiecare jucător va da tot ce e mai bun în el în astfel de meciuri. Problemele de efectiv sunt aceleași, Vlad Moldoveanu, după cum se știe, va lipsi o bună perioadă de timp, pe el nu cred că ne vom mai baza sezonul acesta, Darrin Dorsey are chiar astăzi un ultim control la picior, la bicepsul femural, el a avut o mică întindere și nu am vrut să forțăm o ruptură sau ceva mai grav. Sperăm să fie apt, să intre la antrenamente de astăzi și la ora jocului să îș putem folosi cât de cât. El nu s-a antrenat de două săptămâni, probabil că nivelul lui fizic nu va fi cel mai înalt, însă orice ajutor este bine venit și sper să îl putem folosi”, a declarat Mihai Silvăşan, antrenor principal U-Banca Transilvania.

Biletele se pot achiziționa online de pe bilete.ro și de la casieria BTarena, deschisă în ziua meciului începând cu ora 15.00. Elevii și stundeții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului la casa de bilete. În cazul în care nu reușiți să ajungeți la sală, meciul este difuzat pe DIGISPORT2 și la Radio Cluj.

Comenteaza