U-BT, primul pas greșit la sezonului. Clujenii au pierdut primul duel cu Enisey Krasnoyarsk

U-BT, primul pas greșit la sezonului. Clujenii au pierdut primul duel cu Enisey Krasnoyarsk
| Foto: fiba.basketball

Formația condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan a cedat în cea de-a treia partidă din grupele FIBA Europe Cup, scor 97-87.

Partida din Rusia a început echilibrat, ambele echipe încercând să își citească adversarul. Treptat, gazdele au pus stăpânire pe joc și s-au distanța pe tabelă. În ciuda eforturilor clujenilor de a reveni, scorul după primele 10 minute era 25-19. Nici în sferul secund “studenții” nu au reușit să țină pasul cu rușii, care s-au distanțat la o diferență formată din două cifre, scorul pauzei fiind 54-42.

Și la revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Enisey s-a dovedit a fi un adversar complicat pentru băieții lui Mihai Silvășan, care au fost copleșiți de stilul de joc al rușilor. Înaintea ultimelor 10 minute, gazdele aveau un avantaj de 10 puncte, 77-67. Diferența dintre cele două echipe s-a păstrat până la final, iar U-BT a pierdut pentru prima dată în acest sezon, scor 97-87.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Johnson (26 de puncte, 5 assisturi), Planinic (22 de puncte, 9 recuperări).

Pentru U-BT urmează un nou duel în Liga Națională, împotriva celor de la BC SCM Timișoara.

Comenteaza