U-BT, printre cele mai bune opt echipe din FIBA Europe Cup. "Studenţii" s-au impus în partida cu Ironi Ness Ziona

U-BT, printre cele mai bune opt echipe din FIBA Europe Cup. "Studenţii" s-au impus în partida cu Ironi Ness Ziona
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a obținut a doua victorie în fața israelienilor, scor 82-71 și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției. 

Într-o Sală a Sporturilor ""Horia Demian" parcă neîncăpătoare pentru fanii prezenți la meci, jocul a început echilibrat. Cele două formații au mers cap în cea mai mare parte a sfertului. Astfel, după primele 10 minute, tabela indica 24-20 pentru gazde. În sfertul secund, clujenii au redus din turație, iar jocul elevilor lui Mihai Silvășan a fost presărat cu greșeli. Israelienii au reușit să preia conducerea, iar la pauză, scorul era 41-39, în favoarea oaspeților.

După revenirea de la cabine, "studenții" au intrat cu energie, însă greșelile au persistat în jocul lui U-BT. Totuși, pe final de sfert, clujenii și-au revenit, iar cu 10 minute înainte de final, scorul era 64-59. Elevii lui Mihai Silvășan au păstrat ritmul și în ultima perioada de joc, iar oaspeții au părut copleșiți. U-BT a controlat finalul partidei, s-a impus cu 82-71 și s-a calificat în sferturile FIBA Europe Cup. 

Comenteaza