U-BT reîncepe pregătirile pentru noul sezon. Mihai Silvășan: “Băieții vor da tot ce au mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele”

U-BT reîncepe pregătirile pentru noul sezon. Mihai Silvășan: “Băieții vor da tot ce au mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele”
| Foto: foto u-bt.ro

Deținătoarea Cupei României speră la un sezon în care să obțină fiecare trofeu pus în joc.

Chiar dacă în stagiunea precedentă echipa a obținut un singur trofeu important, clujenii încep cu ambiții mari noul sezon. Cu revenirile lui Dykes și Moldoveanu, dar și cu achiziții care au întârit echipa, “studenții” își doresc să obțină toate trofeele disponibile.

Antrenorul Mihai Silvășan se declară încântat de cum s-a prezentat formația sa în pregătiri. “Sunt foarte mulțumit de felul în care s-au prezentat băieții, de felul în care au muncit și de atmosfera din echipă. Cred că avem jucători care înțeleg care e obiectivul pentru acest sezon și înțeleg la ce club sunt și ce fel de mentalitate trebuie să aibă aici. Vor da tot ce au mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele. Victoria cu Partizan e una plăcută, însă nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, lor le-a lipsit cel mai bun fundaș, însă au o echipă bună”, a precizat Silvășan.

Tehnicianul a clarificat și situația Supercupei României, care se va disputa împotiva campioanei CSM Oradea. “Despre Supercupă vom afla în data de 22 septembrie. Dacă Oradea trece de primul tur din Champions League, atunci nu o vom juca în 29 septembrie, se va disputa în decembrie probabil. Dacă nu vor reuși calificarea, atunci Supercupa se va juca în 29”, a declarat antrenorul.

Revenit la echipă în pauza competițională, Vlad Moldoveanu consideră că stagiul din Serbia a fost unul benefic pentru echipa clujeană. “A fost un cantonament bun, exact de ce aveam nevoie. Ne-am cunoscut între noi și meciurile au fost bune. Am luat-o treptat, două echipe mai slabe și apoi duelul cu Partizan, o echipă mult peste cea pe care am întâlnit-o acum doi ani. E încă o echipă tânără, iar noi ne-am folosit experiența pentru a câștiga. Toți suntem aici să câștigâm. Știm unde am venit, cu cine am semnat, iar cei noi au aflat pe parcurs”, a spus internaționalul român.

Clujenii se pregătesc de duelul amical cu Panathinaikos. Partida cu puternica echipă greacă va avea loc în 23 septembrie, de la ora 19, în Sala Polivalentă.

 

Comenteaza