U-BT revine în fața propriilor suporteri. Clujenii sunt mari favoriți la calificarea în grupele FIBA Europe Cup

U-BT revine în fața propriilor suporteri. Clujenii sunt mari favoriți la calificarea în grupele FIBA Europe Cup
| Foto: fiba.basketball

“Studenții” dispută returul împotriva kosovarilor de la KB Rahoveci, după ce în prima manșă s-au impus cu 98-73.

U-BT Cluj revine în fața propriilor fani pentru primul meci oficial al sezonului în Sala Polivalentă. Formația aflată sub coordonarea lui Dusko Vujosevic va disputa returul împotriva echipei KB Rahoveci. În prima manșă, “studenții” s-au impus cu 98-73 și au prima șansă la calificarea în grupele FIBA Europe Cup.

Mihai Silvășan a prefațat partida împotriva kosovarilor. “Pentru noi e foarte important să abordăm meciul într-un mod profesionist. E foarte important să tratăm meciul ca și cum am pleca de la egalitate. Nu ne uităm la diferența de scor care a fost în Kosovo. Vrem să ne facem treaba și să câștigăm și jocul de miercuri.

Până la urmă obiectivul nostru este să ne calificăm. Avem prima șansă, dar dacă vom câștiga și acest meci nu înseamnă că sezonul este gata. E doar un pas pe care l-am făcut și vrem să fim mai buni de la partidă la partidă”, a declarat antrenorul.

Jocul dintre U-BT Cluj și KB Rahoveci se va disputa astăzi, de la ora 19:00. Dacă se vor califica, “studenții” vor evolua în Grupa G a FIBA Europe Cup, împotriva formațiilor Sodertalje (Suedia), Balkan Botevgrad (Bulgaria) și Enisey Krasnoyarsk (Rusia).

Comenteaza