U-BT – SCMU Craiova 77-62. Clujenii obțin prima victorie în Top 6

U-BT – SCMU Craiova 77-62. Clujenii obțin prima victorie în Top 6
| Foto: u-bt.ro

În urma succesului împotriva craiovenilor, “studenții” au urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale.

Partida din Sala Sporturilor “Horia Demian” a avut un start echilibrat. Treptat, clujenii au preluat inițiativa și s-au distanțat pe tabelă. “Studenții” au controlat jocul, iar după 10 minute de joc, scorul era 20-14.

Începutul sfertului secund s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu U-BT la conducerea jocului. Totuși, clujenii au suferit la capitolul eficiență ofensivă și au reușit să înscrie doar o dată în șase minute. Craiovenii nu au reușit să profite, iar la pauză, tabela indica 34-26 pentru gazde.

Clujenii au ieșit mai concentrați de la vestiare și au dominat jocul. Elevii lui Mihai Silvășan au practicat o apărare agresivă, care nu a oferit puține șanse de a marca oaspeților. În plus, “studenții” au rezolvat problema eficienței ofensive și au reușit să pună o diferență formată din două cifre între ei și adversari. Totuși, craiovenii au forțat revenirea în finalul sfertului, iar cu 10 minute înainte de final, scorul era 53-45.

U-BT a început excelent ultima parte a jocului și au avut un partial de 8-0 în primele minute ale sfertului al patrulea. Clujenii au controlat foarte bine finalul de meci și nu au avut emoții în ceea ce privește victorie. Astfel, scorul a fost 77-62.

Cei mai buni jucători clujeni au fost Rasic (14 puncte, 2 recuperări), Washburn (19 puncte, 6 recuperări) și Torok (12 puncte, 4 recuperări).

Pentru U-BT urmează duelul din deplasare, cu BC Timișoara. Partida va avea loc duminică, 3 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza