U-BT se pregătește pentru debutul în noua ediție EuroCup. Prima adversară e finalista sezonului trecut

U-BT se pregătește pentru debutul în noua ediție EuroCup. Prima adversară e finalista sezonului trecut
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României va întâlni Turk Telekom Ankara, echipa ce a pierdut ultimul act al stagiunii precedente.

Aflați la al doilea sezon în EuroCup, "studenții" vor începe ediția din acest an pe teren propriu. Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au parte de un meci tare încâ de la început, primul adversar urmând să fie Turk Telekom Arena.

Mihai Silvășan a prefațat întâlnirea și chiar dacă turcii au schimbat atât lotul de jucători, cât și antrenorul, tehnicianul campioanei României consideră că duelul va fi unul complicat pentru formația sa.

"Așteptăm cu nerăbdare debutul în noua ediție EuroCup, vom fi în al doilea sezon în această competiție și vrem să facem o figură mai frumoasă decât în sezonul precedent. Primul meci va fi împotriva Turk Telekom, o echipă extrem de competitivă. Ei sunt finaliștii din sezonul trecut, însă nu au mare legătură cu echipa de anul trecut.

S-a schimbat lotul, s-a schimbat antrneorul, vor fi o echipă diferită. Calitatea există, au un buget mare și își doresc să câștige această competiție. Și noi avem armele noastre și ne dorim să câștigăm acest meci.

Evident avem nevoie de suportul fanilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare. Poate avem avantajul că am păstrat câțiva jucători din echipa de anul trecut. Avem și noi mulți jucători noi în rotația de bază și avem nevoie de timp pentru a ne omogeniza. Mâine asta nu va conta, echipa care va fi mai bună, care va juca mai bine împreună va reuși să câștige acest meci", a declarat antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Turk Telekom Ankara se va disputa miercuri, 4 octombrie, de la 19:00, în BT Arena.

Comenteaza