U-BT se reunește pe 10 august. Cum arată programul de pregătire al campioanei

U-BT se reunește pe 10 august. Cum arată programul de pregătire al campioanei
Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, se reunește pe 10 august în vederea pregătirii noului sezon competițional.

Echipa lui Mihai Silvășan va avea un program de antrenamente pe plan local până în 20 august, dată la care începe cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei, anunță site-ul clubului.

"Studenții" vor petrece pe munte două săptămâni, până în 2 septembrie, iar spre finalul stagiului vor avea loc și primele jocuri amicale, cu BCM U Pitești (30 august) și BC CSU Sibiu (1 septembrie).

După două zile libere echipa se va reuni la Cluj-Napoca, iar în 7-8 septembrie va participa la un turneu amical organizat de BC Mureș, unde, pe lângă formația clujeană și cea a gazdelor, vor mai evolua BCM U Pitești și una dintre echipele Falco Szombathely sau BC Timba Timișoara.

Pregătirea va continua la Cluj-Napoca, urmând ca în 15-16 septembrie, U-BT să se deplaseze la Körmend, în Ungaria, pentru un alt turneu amical, la care vor participa gazdele de la Egis Körmend, slovenii de la Olimpija Ljubljana și ucrainienii de la BC Khimik Youzhne.

Înaintea debutului în noul sezon competițional, ce va avea loc în 24 septembrie, "alb-negrii" vor disputa pe teren propriu un amical cu BC Mureș, cel mai probabil în data de 18 septembrie.

În 24-26 septembrie, campioana României va evolua în primele meciuri oficiale din noul sezon, în turul secund al preliminariilor Basketball Champions League. Adversara clujenilor va fi învingătoarea dintre Bosna Sarajevo (Bosnia) sau Ludwigsburg (Germania).

Comenteaza