U-BT și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Basketball Champions League

U-BT și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Basketball Champions League
| Foto: fiba.basketball

Formația clujeană va întâlni una dintre cele mai titrate echipe din baschetul din fosta Iugoslavie.

În uma tragerii la sorți care a avut loc la Geneva, U-BT și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Basketball Champions League. “Studenții” se vor duela în prima fază preliminară cu Igokea Aleksandrovac.

Formația din Bosnia Herțegovina este campioană ultimei ediții din întrecere internă și a cucerit șapte titluri și șapte Cupe în ultimii 20 de ani. Dacă vor trece de bosniaci, clujenii se vor înfrunta cu învingătoarea duelului dintre Sporting Lisabona și Fribourg Olympic.

“Toate aceste calificări în Basketball Champions League se află sub semnul incertitudinii. Nu știm dacă vom putea juca la acea oră din cauza pandemiei de coronavirus. Noi așa ne vom pregăti astfel încât să fim gata de joc.

Intrăm încrezători, ne dorim foarte mult să ne calificăm în grupe și vom da tot ce avem mai bun pentru a realiza acest lucru. Igokea este o echipă cu experiență, în special în Liga Adriatică. Totuși, am creat și noi un nucleu competitiv, așa că sperăm la calificare”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Cele două partide din primul tur preliminar al Basketball Champions League vor avea loc în 15 și 18 septembrie, returul fiind programat la Cluj-Napoca.

Comenteaza