U-BT, stagiu de pregătire în Serbia. “Studenții” vor juca două amicale cu Partizan Belgrad

U-BT, stagiu de pregătire în Serbia. “Studenții” vor juca două amicale cu Partizan Belgrad
| Foto: u-bt.ro

Toate teste efectate de membrii clubului au ieșit negative, iar jucătorii și staff-ul formației au pornit spre cantonamentul din țara vecină.

Startul noului sezon se apropie, iar U-BT se va pregăti timp de mai bine de două săptămâni în Serbia pentru a fi în formă maximă în primele meciuri oficiale. “Studenții” vor disputa mai multe partide amicale în țara vecină, printre care și două jocuri în compania celor de la Partizan Belgrad.

În afara lui Karlo Zganec, care este accidentat, întreg lotul va face deplasarea în Serbia, chiar și Gregory Vargas, cel care a primit o derogare de la DSP, deși mai avea de stat câteva zile în izolare. Cea mai nouă achiziție a clujenilor, Nestor Colmenares se va alătura în cantonament noilor săi colegi.

“Ne-am antrenat cât de tare am putut în condițiile date. Am încercat să respectăm toate regulile impuse, însă este dificil. Sunt niște reguli absurde și e frustrant, mai ales când ai un meci extrem de important pe 23 septembrie.

Acestea sunt condițiile, ne adaptăm și încercăm să scoatem ce avem mai bun. Problema este legată de chimia echipei, jucătorii au stat în izolare. De exemplu, Gregory Vargas se află în izolare. Din fericire, mâine vom pleca în Serbia la un turneu, unde vor fi mai multe meciuri amicale. Avem trei săptămâni de pregătire pentru primul meci oficial, cu Igokea.

Sper să nu apară alte probleme și să scoatem maximum din aceste săptămâni. Eu cred că este o soluție logică să jucăm turneul de calificare în Bulgaria. Primul meci e decisiv, deci toată atenția noastră se va concentra pe acea partidă.

Traversăm o perioadă de incertitudine și sper să nu apară noi probleme. Pe de altă parte, așteptăm o decizie oficială și în ceea ce privește Liga Națională. Probabil că în octombrie va începe campionatul, dar trebuie înainte să intrăm în acea perioadă de 14 zile de izolare. Cred că suntem unici în Europa cu aceste măsuri destul de ciudate.

Asta este situația, ne conformăm, deși stăm 14 zile în izolare, facem teste și pentru moment nu avem voie să ne antrenăm cu contact. Vom vedea cum va fi, dar noi o să respectăm orice regulă impusă”, a spus Mihai Silvășan înaintea plecării în Serbia.

Programul celor de la U-BT în cantonamentul din Serbia:

  • 06.09.2020 – Amical cu Borac Cacak (Meciul va avea loc la Cacak)
  • 08.09.2020 – Amical cu Partizan Belgrad (Meciul va avea loc la Belgrad)
  • 10.09.2020 – Amical cu Partizan Belgrad (Meciul va avea loc la Belgrad)
  • 12.09.2020 – Amical cu Mega Bemax Belgrad (Meciul va avea loc la Belgrad)
  • 14.09.2020 – Amical cu BC SCM Timișoara (Meciul va avea loc la Novi Becej)
loading...
Comenteaza