U-BT – Steaua 67-71. Prima înfrângere a sezonului în Liga Națională pentru băieții lui Silvășan

U-BT – Steaua 67-71. Prima înfrângere a sezonului în Liga Națională pentru băieții lui Silvășan
| Foto: u-bt.ro

“Studenții” au cedat în fața vicecampioanei din sezonul trecut, după ce nu au mai contat în finalul meciului.

Partida din Sala Polivalentă a început echilibrat, dar clujenii au preluat repede inițiativa. Echipa lui Mihai Silvășan s-a distanțat la două posesii și a controlat primele 10 minute de joc. Totuși, pe finalul sfertului, steliștii au revenit și au trecut la conducere, scor 21-19.

Sfertul secund a fost unul jucat pe contre, în care cele două formații s-au succedat la conducerea jocului. În cele din urmă, tot bucureștenii au fost cei care au intrat la vestiare, în avantaj pe tabelă, scor 38-36.

Jucătorii de la U-BT au ieșit mai montați de la cabine și au preluat conducerea încă din startul sfetului. “Studenții” au profitat de greșelile adversarilor și nu au mai cedat avantajul până la finalul celor 10 minute pe care le-au încheiat în avantaj, scor 53-49.

Primele minute ale sfertului al patrulea au fost controlate tot de clujeni, care păreau că nu vor ceda conducerea. Totuși, ultimele minute au fost controlat de roș-albaștrii, care s-au distanța chiar și la două posesii, iar în final s-au impus cu 71-67.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Washburn (22 puncte, 7 recuperări), Moldoveanu (11 puncte, 3 recuperări), Rasic (11 puncte, 5 assisturi).

Următorul meci pentru U-BT va fi în deplsare, împotriva lui Dinamo București.

Comenteaza