U-BT – Steaua 72-76. Mihai Silvășan: “Îmi cer scuze că nu am reușit să repetăm performanța de anul trecut”

U-BT – Steaua 72-76. Mihai Silvășan: “Îmi cer scuze că nu am reușit să repetăm performanța de anul trecut”
| Foto: foto u-bt.ro

Echipa clujeană a ratat calificarea în finala Ligii Naționale, după ce a pierdut în meciul decisiv, chiar pe teren propriu. 

În reeditarea finalei campionatului de anul trecut, U-BT și Steaua s-au întâlnit în semifinale. Chiar dacă au câștigat primele două meciuri, “studenții” nu au reușit să se mai impună până la finalul seriei, iar roș-albaștri au obținut biletele pentru finală chiar în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La finalul partidei, Mihai Silvășan și-a exprimat regretul pentru eliminarea echipei sale din lupta pentru titlul de campioană. “A fost un meci decis pe o recuperare ofensivă și un șut de trei puncte necontestat, bineînțeles că se putea decide și în favoarea noastră. Acesta e sportul, acesta e rezultatul final, nu pot decât să îi felicit pe steliști și să le urez baftă mai departe.

Din păcate, visul nostru de a deveni campioni a doua oară a fost spulberat în această seară, îmi cer scuze că nu am reușit să repetăm performanța de anul trecut. A fost un an greu, plin de încercări, însă acesta e sportul... Trebuie să ne liniștim și să jucăm finala mică, să fim profesioniști și să câștigăm medaliile de bronz și pe urmă vom vedea ce va fi”, a spus antrenorul echipei clujene.

Finala mică a campionatului va fi împotriva lui CSU Sibiu. Primul meci al seriei se va disputa duminică, 3 iunie, la Cluj.

Comenteaza