U-BT, succes de moral înainte de meciul sezonului. Mihai Silvășan: “A fost o victorie muncită”

U-BT, succes de moral înainte de meciul sezonului. Mihai Silvășan: “A fost o victorie muncită”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României s-a impus la Pitești în fața echipei din localitate, scor 81-70, în ultimul joc dinaintea duelului cu MHP Riesen Ludwigsburg din Basketball Champions League.

“Studenții” au trecut rapid peste eșecul de la Voluntari și au obținut o victorie contra celor de la FC Argeș Pitești, scor 81-70. După acest succes, atenția echipei clujene se îndreaptă spre întâlnirea cu MHP Riesen Ludwigsburg din sferturile de finală ale Basketball Champions League.

“A fost o victorie muncită, după un meci fizic. Știam că ei sunt o formație agresivă, demonstrând acest lucru în repriza a doua. În sfertul trei au izbutit opt recuperări ofensive și în sfertul patru s-au apărat agresiv. Nu ne-au permis să executăm sistemele noastre.

Totuși, cred că am controlat jocul. Sunt fericit pentru răspunsul pe care l-am avut astăzi, după duelul de la Voluntari. Am revenit bine, am revenit cu o victorie și ne concentrăm acum pe turul cu Ludwigsburg. Fanii vor fi cu adevărat al șaselea jucător. Băieții, orașul Cluj-Napoca și clubul nostru merită o sală plină”, a spus Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și MHP Riesen Ludwigsburg este programată marți, 5 aprilie, de la 19:00, în BT Arena.

Comenteaza