U-BT țintește un nou succes în Basketball Champions League: “Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”

U-BT țintește un nou succes în Basketball Champions League: “Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană se va duela cu Hapoel Holon în runda cu numărul trei din grupele competiției continentale.

După două victorii, cu Darussafaka și Happy Casa Brindisi, U-BT Cluj întâlnește un nou adversar puternic în Basketball Champions League. “Studenții” vor juca în Israel, cu Hapoel Holon, însă speră la un nou succes pentru a păstra seria bună din startul sezonului.

“Va fi o deplasare grea pentru noi. Jucăm cu o echipă puternică, ce are în componență jucători cu experiență în Euroligă și NBA. Au pierdut la o diferență destul de mare ultimul meci și cred că vor fi extrem de motivați să câștige meciul cu noi.

Au o echipă atipică, joacă fără o poziție 4 clasică. Joacă acolo cu un jucător de poziția 3, aruncă bine din spatele semicercului, au un joc fizic, au jucători puternici și destul de atletici. Noi mergem acolo cu gândul la victorie, suntem conștienți că va fi greu, însă trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a declarat Mihai Silvășan.

“Suntem încrezători, însă știm că dacă nu dăm tot ce avem mai bun, înfrângerea va veni mai devreme sau mai târziu. Nu ne gândim că după cele două victorii din grupă suntem mai buni, ne antrenăm bine și cred că asta va trebui să facem și înainte de acest joc. Trebuie să mergem acolo și să ne luptăm ca și cum ar fi ultimul meci din viața noastră”, a spus și Andrija Stipanovic.  

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Hapoel Holon se va disputa miercuri, de la 19:45.

Comenteaza