U-BT țintește un nou succes în Derby-ul Ardealului: “Vrem victoria și sperăm să încheiem seria”

U-BT țintește un nou succes în Derby-ul Ardealului: “Vrem victoria și sperăm să încheiem seria”
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României conduce cu 1-0 în duelul cu CSU Sibiu și speră la o calificare cât mai facilă în faza următoare a play-off-ului.

Deși jocul din BT Arena a fost în multe momente echilibrat, “studenții” au reușit să se impună în fața marii rivale cu 89-79 și au șansa de a încheia seria la Sibiu. Mihai Silvășan admite că meciul se anunță a fi dificil, însă speră la o victorie care să asigure echipei sale calificarea în următoarea fază a play-off-ului.

“Ne așteaptă un meci foarte greu în Sala Transilvania. Știm foarte bine ce înseamnă un astfel de joc și ce presiune pune publicul. Ei își vor dori să câștige și să trimită seria în decisiv. Și noi vrem victoria și sperăm să încheiem seria mâine.

Trebuie să jucăm un baschet bun, să fim foarte puternici din punct de vedere fizic și mental. Astfel, numărul greșelilor pe care le facem trebuie să fie aproape de 0 pentru a câștiga”, a spus antrenorul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu se va disputa în această seară, de la 19:00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza