Foto U-BT turează "motoarele" spre un nou titlu de campioană la volanul celor mai noi modele Skoda

U-BT turează "motoarele" spre un nou titlu de campioană la volanul celor mai noi modele Skoda
| Foto: Ziua de Cluj
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
U-BT turează motoarele spre un nou titlu de campioană
Poza noua 06.09.2018

U-Banca Transilvania este prima echipă de baschet din România dotată cu o flotă auto completă, Dykes, Kuti, Moldoveanu și colegii lor urmând să testeze cele mai noi modele Skoda, SUV-rile Karoq şi Kodiaq Scout. 

Compexit şi echipa U-Banca Transilvania au semnat joi, 6 septembrie 2018, un parteneriat strategic pentru mobilitatea echipei de seniori. Astfel, baschetbaliştii clujeni vor conduce cele mai noi modele Škoda, SUV-rile Karoq şi Kodiaq Scout. Elevii lui Mihai Silvășan au fost mai mult decât încântați de oportunitate și nu au ratat ocazia să se fotografieze cu noile “jucării”.

“Ne bucurăm foarte tare că am reușit să finalizăm acest parteneriat pentru mobilitatea echipei, marcând astfel o premieră, iar U-Banca Transilvania devenind prima echipa de baschet din Romania, cu o flotă auto completă. Impreună cu Compexit, din acest an, avem acelasi drum și ne aliniem standardelor echipelor mari din Europa", a declarat Mircea Cristescu, vicepreședinte U-BT. 

La rândul său, Soprin Niste, director executiv Compexit Grup, a subliniat: "Sunt multe similitudini între Compexit și echipa U-Banca Transilvania. Ne-am obișnuit să ne surprindem fanii, respectiv clienții și să depunem eforturi pentru rezultatele obținute. Ca o noutate pe piață am introdus serviciul de carsharing pentru companii care vine sa completeze firesc oferta noastra de mobilitate iar avantajele pentru persoanele juridice sunt evidente. Jocul, echipa, competiția sunt parte din existența noastra. «Impreuna suntem U» pentru performanță și spectacol”. 

Evenimentul dedicat echipei de baschet clujene a marcat şi prezentarea diviziei de carsharing pentru corporații “sharetoo“ a Compexit, campanie a cărui slogan este  “Share the fun. Share the game.”

Car sharingul pentru companii este o premiera pe piata auto din Transilvania şi permite companiilor să optimizeze gestionarea flotelor și să reducă semnificativ costurile legate de acestea pe termen lung. Este o soluție atractivă și eficientă de mobilitate, pentru că prezintă avantaje inclusiv pentru angajați, nu doar pentru companie. Aceștia pot utiliza mașinile din flotă nu doar pentru deplasările de serviciu, ci și în regim privat, pentru mai mult confort și timp economisit. 

Poza noua 06.09.2018

Conduși de Mihai Silvășan și de căpitanul Rasic, clujenii pornesc spre un nou titlu de campioană

Dacă în sezonul trecut au obținut doar Cupa și Supercupa României, “studenții” nu concept încă un an fără titlul de campioană. Astfel, echipa s-a întârit serios și a readus la Cluj doi baschetbaliști obișnuiți cu performanțele la Universitatea, Vlad Moldoveanu și Kyndall Dykes. Cu alte achiziții și cu o dorință mare de revanșă, jucătorii echipei U-BT speră la un nou titlu.

Noul pivot al clujenilor, Tony Easley a oferit primele impresii după transferul în România. “Eu conduc ca o bătrânică, sper că nu e prea rapidă mașina. Traficul de aici nu prea te lasă să conduci. Eu prefer să merg pe jos, ajung mai repede unde vreau. Dacă vom câștiga campionatul, băgăm tot orașul în mașină. Îmi place foarte mult aici, oamenii sunt extraordinari, totul e foarte bine. Echipa ne-a primit foarte bine”, a declarat americanul.

Poza noua 06.09.2018

(*Noul pivot al echipei, Tony Easley a fost primul care a testat automobilele)

Conducătorul formației clujene, Mircea Cristescu s-a declarat încântat de noul parteneriat al echipei sale. “Avem o flotă completă și mă bucur că avem acest parteneriat. Am vrut să ne distrăm la început și să luăm niște mașini mai mici, dar și-au dorit foarte mult SUV-uri. Parteneriatele sunt făcute pentru performanță, noi încercăm să creem condiții cât mai bune. Deja putem spune că ne-am aliniat la condițiile echipelor din Euroligă.

Meciul cu Panathinaikos este ceva inedit, este prima dată când o asemenea echipă vine să joace în România. Ne dorim astfel de meciuri și în sfârșit am putut aduce o echipă care este clar în primele cinci din Europa”, a precizat Cristescu.

U-BT va întâlni Panathinaikos Atena în 23 septembrie, de la ora 19, în Sala Polivalentă.

Comenteaza