U-BT, un nou pas greșit. ”Studenții” au ajuns la a doua înfrângere consecutivă

U-BT, un nou pas greșit. ”Studenții” au ajuns la a doua înfrângere consecutivă
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a suferit a doua înfrângere la rând, în fața bielorușilor de la Tsmoki Minsk, scor 78-76, în grupele principale din FIBA Europe Cup. 

Trupa condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan a fost dominată încă din start ,iar scorul după primul sfert era 25-21. Gazdele nu au redus din turație nici în sfertul secund, iar la pauză tabela indica 48-38. La revenirea de la vestiare, U-BT a părut că poate reveni în joc, iar înaintea ultimului sfert, scorul era 65-63. Totuși, gazdele au păstrat avantajul fragil pe care îl aveau și au obținut o victorie mare, scor 78-76.

Cei mai buni jucători de la U-BT au fost Richard (17 puncte, 5 recuperări), Planinic (16 puncte, 5 recuperări) și Tarolis (12 puncte, 3 recuperări).

“A fost un meci pe care l-am început foarte prost. Din păcate, din punct de vedere mental nu ne-am ridicat la nivelul partidei. Le-am permis celor de la Tsmoki să înscrie 48 de puncte în primele două sferturi. Multe dintre coșuri au fost ușoare, nu am avut intensitate și nu am comunicat la blocajele lor. După pauză ne-am trezit, am reușit un joc mai bun defensiv și am revenit în meci. Din păcate, a fost prea târziu.

Când întâlnești o astfel de echipă trebuie să ai constanță în permanență. Deși a fost o zi proastă ofensiv, nu avem scuze din punct de vedere defensiv. Am jucat prost în apărare în prima repriză și s-a văzut pe tabela de marcaj. Avem 1-1, mergem mai departe și suntem încrezători că ne putem califica. Va fi o luptă mare pentru calificare. Ne jucăm șansele și sper să ne revenim. Urmează un meci greu la Sibiu, pe care trebuie să îl tratăm cu mare seriozitate”, a declarat Mihai Silvășan.

Următorul meci pentru U-BT va fi în deplasare, împotriva marii rivale, CSU Sibiu. Partida e programată în 21 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza