U-BT, victorie cu emoții în fața Timișoarei. “Studenții” mențin parcursul perfect din Liga Națională

U-BT, victorie cu emoții în fața Timișoarei. “Studenții” mențin parcursul perfect din Liga Națională
| Foto: u-bt.ro

Echipa clujeană a încheiat turul campionatului cu 12 victorii din tot atâtea posibile, după ce s-au impus la limită, scor 87-86, în fața timișorenilor.

Startul partidei din Sala Polivalentă a fost unul echilibrat. Cea mai mare diferență dintre cele două echipe a fost de două posesii, iar la finalul primelor 10 minute, SCM Timișoara avea un avantaj minim, 22-21. Primele secvențe ale sfertului secund s-au desfășurat după același scenariu. În cele din urmă, U-BT a reșit să se distanțeze, iar scorul pauzei a fost 44-39, în favoarea gazdelor.

La revenirea de la cabine, timișorenii au restabilit rapid egalitatea. Trupa din Banat a continuat jocul bun, în timp ce “studenții” au părut copleșiți de adversari. Oaspeții au profitat de precizia de la mare distanță a lui Brown și a lui Komatina, iar înaintea ultimului sfert, scorul era 63-57 pentru timișoreni.

Deși SCM Timișoara a condus și la 9 puncte, clujenii au reușit să revină la o singură lungime. Defensiva lui Mihai Silvășan a crescut intensitatea și “studenții” au reușit să egaleze la 75. U-BT a reușit să mențină nivelul de joc, baschetbaliștii și-au păstrat cumpătul în minutele de final, iar echipa clujeană s-a impus cu 87-86 și își menține seria fără greșeală în campionat.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Guzman (17 puncte, 5 recuperări), urmat de Richard (16 puncte, 11 recuperări) și Edwards (15 puncte, 7 pase decisive).

Comenteaza