U-BT, victorie facilă în fața lui SCMU Craiova. Kyndall Dykes a fost MVP-ul partidei

U-BT, victorie facilă în fața lui SCMU Craiova. Kyndall Dykes a fost MVP-ul partidei
| Foto: u-bt.ro

Clujenii s-au impus pe teren propriu, scor 95-68 într-o partidă pe care au dominat-o de la un capăt la altul.

Partida din Sala Polivalentă a început echilibrat. După primele cinci minute, clujenii și-au reglat tirul de la distanță și au reușit patru aruncări consecutive de trei punte. Diferența dintre cele două echipe a devenit de două cifre, iar după 10 minute U-BT conducea cu 28-17.

În sfertul secund, cele două formații au mers cap la cap. “Studenții” au controlat autoritar partida și au practicat și o apărare eficientă. Spre finalul sfertului, elevii lui Mihai Silvășan au reușit o nouă serie bună, iar la pauză, tabela indica 49-30.

La revenirea de la vestiare partida s-a desfășurat după același scenariu. Clujenii nu le-au dat nicio șansă oaspeților, profitând de fiecare oportunitate de a marca. Aruncările de la distanță au intrat din nou foarte bine și cu 10 minute înainte de final, U-BT conducea cu 77-46.

În ultimul sfert, Mihai Silvășan a decis să odihnească titularii și să ofere minute și jucătorilot mai puțin utilizați în acest sezon. Cu toate acestea, rezervele “studenților” s-au distrat cu craiovenii, iar la final, U-BT s-a impus cu 95-68. 

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Dykes (24 puncte, 4 recuperări), Washburn (21 puncte, 8 recuperări) și Marinov (14 puncte, 4 assisturi).

Următorul meci pentru clujeni va fi în deplasare, împotriva campionilor de la CSM Oradea. Partida va avea loc duminică, 11 noiembrie, în Sala Sporturilor “Antonio Alexe”.

 

Comenteaza