U-BT, victorie fără emoții în al doilea meci al seriei cu CSO Voluntari

U-BT, victorie fără emoții în al doilea meci al seriei cu CSO Voluntari
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană s-a impus și în cea de-a doua partidă din semifinalele Ligii Naționale, scor 89-67.

U-BT Cluj-Napoca e la un singur pas de finala campionatului, după ce a câștigat și al doilea meci al seriei cu CSO Voluntari. Încă de la pauză, baschetbaliștii pregătiți de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan aveau aproape 20 de puncte avans, iar actul secund a reprezentat o simplă formalitate, “studenții” reușind să se impună cu 89-67.

“A fost o diferență evidentă în atitudinea și în apărarea noastră. Nu am mai lăsat coșuri ușoare, ne doream asta. Voiam să ștergem imaginea lăsată luni. Nu ne-a plăcut cum am evoluat, chiar dacă am câștigat meciul. Mă bucur că avem 2-0, a fost o partidă fără prea mari emoții, în special în repriza a doua.

Chiar și așa, trebuie să stăm concentrați, trebuie să mai câștigăm un meci. Trebuie să fim pregătiți 100% pentru viitorul joc. Știam că Voluntariul este periculoasă la trei puncte. De exemplu, în două meciuri cu SCM U Craiova au aruncat de 71 de ori la coș. Am vrut să limităm aruncările de trei puncte. Voiam să contestăm fiecare aruncare. Aceasta a fost una din cheile jocului”, a spus Mihai Silvășan.

”În primul rând, sunt bucuros că am obținut această victorie. Am distribuit foarte mingea în atac și am speculat greșelile lor. A fost un efort defensiv remarcabil din partea noastră. Îmi place foarte mult să ofer un meci spectaculos. Nu mi-am dorit neapărat să fiu MVP, a contat mai mult rezultatul echipei. Ne dorim să câștigăm și la Voluntari”, a declarat și Karel Guzman, autor a 22 de puncte.

Comenteaza