U-BT, victorie fără emoții în deplasarea de la Timișoara. Silvășan: “Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul”

U-BT, victorie fără emoții în deplasarea de la Timișoara. Silvășan: “Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul”
| Foto: championsleague.basketball

Campioana României s-a impus în Banat cu 90-70, la primul meci de la eliminarea din sferturile de finală al Basketball Champions League.

La doar câteva zile după eșecul din meciul decisiv al seriei cu MHP Riesen Ludwigsburg, U-BT Cluj-Napoca a revenit la lupta din campionat și a oferit o adevărată demonstrație de forță.

“Studenții” s-au impus cu 90-70 pe terenul celor de la SCM Timișoara, iar, la finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat încântat de atitudinea elevilor săi.

“Cel mai important lucru pe care îl voiam de la acest meci a fost să avem atitudinea corectă. Nu ne-a fost ușor, luând în calcul faptul că veneam după înfrângerea cu Ludwigsburg. Trebuie să înțelegem că s-a încheiat parcursul european și ne axăm acum pe campionat.

Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul. Băieții au răspuns extraordinar de bine, au arătat atitudinea de care aveam nevoie. Vom încheia pe primul loc sezonul regulat, însă contează să evoluăm bine și să fim 100% concentrați pentru Play-Off”, a spus antrenorul campioanei României.

Comenteaza