U-BT, victorie fără emoții în derby-ul cu CSM Oradea. Silvășan: “Am arătat bine, dar nu trebuie să ne relaxăm”

U-BT, victorie fără emoții în derby-ul cu CSM Oradea. Silvășan: “Am arătat bine, dar nu trebuie să ne relaxăm”
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană a reușit să se impună în fața marii rivale, scor 90-77, și a ajuns la 11 victorii din tot atâtea posibile în Liga Națională.

Dacă la turneul precedent, U-BT a trecut de CSU Sibiu, “studenții” au reușit o nouă victorie în fața unei rivale la titlu. Echipa condusă de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan nu a părut în niciun moment pusă în dificultate și s-a distanțat chiar și la 22 de puncte. Totuși, la final diferența a fost mai mica, 90-77 în favoarea lui U-BT.

“Sunt fericit de felul cum s-a desfășurat meciul din această seară și îi felicit pe jucători. Au dat dovadă că își doresc să învingă. Am întâlnit o echipă puternică, alcătuită din jucători care pot să facă diferența. Am controlat meciul în mare măsură. Am arătat bine, dar nu trebuie să ne relaxăm.

Este doar un joc din turul campionatului. Scopul nostru este să ne îmbunătățim jocul, să formăm o echipă adevărată care să câștige campionatul. Nu ne mulțumește că avem 11-0 sau orice alt număr. Pe noi ne mulțumește finalul, în care vrem să fim campioni”, a declarat Mihai Silvășan.  

Autor al unui double-double, Stipanovic (20 puncte, 13 recuperări) a vorbit și el despre joc. ”Este o victorie importantă, pentru care am muncit. Sunt fericit, dar este doar o victorie în sezonul regulat. Cu siguranță ne vom mai întâlni cu ei. Nu trebuie să prindem aripi după acest meci, ci avem de muncit în continuare. Ne pregătim pentru următoarele provocări”, a spus baschetbalistul.

Comenteaza