U-BT, victorie în al doilea meci din semifinale. Clujenii au egalat în seria cu CSM Oradea

U-BT, victorie în al doilea meci din semifinale. Clujenii au egalat în seria cu CSM Oradea
| Foto: u-bt.ro

După ce orădenii s-au impus în primul meci, “studenții” au restabilit egalitatea la general și seria semifinală se mută pe terenul “Leilor roșii”.

Startul de meci din Sala Polivalentă a fost unul echilibrat, iar Watson a fost cel mai periculos om la oaspeților, reușind să înscrie primele 10 puncte ale orădenilor. Treptat, U-BT a preluat inițiativa și a profitat de pasa proastă prin care au trecut cei de la CSM. La finalul primelor 10 minute, scorul era 26-21 pentru clujeni. În ce de-a doua perioadă de joc, tot “studenții” s-au aflat la conducerea jocului. Desi oaspeții s-au apropiat în finalul sfertului, scorul pauzei a fost în favoarea echipei lui Mihai Silvășan, scor 48-44.

La revenirea de la cabine, jocul a revenit la echilibrul din primele minute. U-BT a reușit să își conserve avantajul în fața bihorenilor, iar cu 10 minute înainte de final, clujenii conduceau cu 67-60. Baschetbaliștii conduși de Mihai Silvășan au gestionat perfect finalul de meci și au reușit să se impună. Un joc foarte bun la ambele panouri a asigurat victoria clujenilor cu 92-82.

Cel mai bun marcator al “studenților” a fost Alhaji Mohammed, cu 21 de puncte 

Semifinala Ligii Naționale se va muta la Oradea, iar următorul meci al seriei se va disputa sâmbătă, 18 mai.

Comenteaza