U-BT, victorie în derby-ul cu CSO Voluntari după o revenire de senzație în ultimele două sferturi

U-BT, victorie în derby-ul cu CSO Voluntari după o revenire de senzație în ultimele două sferturi
| Foto: championsleague.basketball

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus în fața echipei ilfovene, scor 97-75.

Deși campioana României a început bine partida, David Vida și-a readus echipa în joc cu două "triple" consecutive. Ritmul a continuat sa fie unul ridicat, iar pe fondul lipsei de eficiență a ofensivei clujene, oaspeții au încheiat primul sfert în avantaj, scor 25-20.

"Studenții" nu s-au regăsit nici în cea de-a doua perioadă de joc, iar CSO Voluntari a profitat și s-a distanțat la o diferență formată din două cifre. Choar dacă elevii lui Mihai Silvășan au forțat revenirea, ilfovenii au intrat în avantaj la cabine, scor 48-41.

La revenirea de la vestiare, U-BT a turat motoarele și a reușit să restabilească egalitatea. Mai mult, oaspeții nu au reușit să țină pasul cu "studenții", iar cu 10 minute înainte de final, campioana conducea 67-56.

Sfertul al patrulea a fost o simplă formalitate pentru baschetbaliștii de la U-BT, care au făcut spectacol în fața deținătoarei Cupei României și s-a impus cu

97-75.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Richard (22 de puncte, 8 recuperări), urmat de Stewart (17 puncte, 5 recuperări), Stipanovic (16 puncte, 7 recuperări). 

Comenteaza