U-BT, victorie în fața Stelei în Cupa României: "A fost un meci cu două reprize total diferite"

U-BT, victorie în fața Stelei în Cupa României: "A fost un meci cu două reprize total diferite"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

După eșecul suprinzător în fața lui Dinamo, campioana României a câștigat cel de-al doilea meci din Grupa C.

"Studenții" au răspuns pozitiv înfrângerii din primul meci din Cupă și au reușit să se impună contra Stelei, 85-73. Cu toate acestea, echipa clujeană nu e sigură de calificarea în faza următoare și stă la mâna celorlalte rezultate.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de rezultat, în ciuda evoluției modeste din prima parte a jocului.

"A fost un meci cu două reprize total diferite. Știam că va fi foarte greu să jucăm din punct de vedere mental după eșecul de ieri. Am părut timorați, nu am avut spiritul potrivit și astfel ne-au condus în prima repriză.

Am revenit de la vestiar cu o altă atitudine, ne-am luptat și am preluat conducerea. Mă bucur pentru dorința de victorie pe care am arătat-o în repriza secundă. Este un punct foarte important de la care trebuie să plecăm în fiecare meci.

Din păcate, depindem de celelalte rezultate. Ne-am făcut viața grea prin eșecul de ieri (n.r. - sâmbătă). Vom aștepta și vom vedea ce se va întâmpla mai departe", a declarat Mihai Silvășan.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Leo Meindl (21 de puncte, 7 recuperări), urmat de Karel Guzman (15 puncte, 4 recuperări) și Emanuel Cățe (14 puncte, 7 recuperări).

loading...
Comenteaza