U-BT, victorie la limită în FIBA Europe Cup. Calificarea se joacă în Germania

U-BT, victorie la limită în FIBA Europe Cup. Calificarea se joacă în Germania
| Foto: fiba.basketball

Deși clujenii au controlat cea mai mare parte a jocului, oaspeții au revenit în ultimul sfert, iar lupta pentru victorie s-a dat până în ultima secundă. 

Într-o atomsferă de meci mare, jocul din Sala Polivalentă a început echilibrat. Ambele echipe au mers cap la cap, până în ultimele minute ale sfertului, când clujenii s-au distanțat la două posesii. Totuși, oaspeții au revenit, iar după primele 10 minute, tabela indica 25-25. În sfertul secund, “studenții” au fost echipa mai bună, în ciuda faptului că și germanii s-au aflat la conducere. Elevii lui Mihai Silvășan au reușit să își mărească avantajul spre finalul sfertului, iar la pauză, scorul era 48-39.

La revenirea de la cabine, Medi Bayreuth a reușit să se apropie, însă U-BT și-a revenit repede. Împinși de la spate de public, clujenii și-au intrat în ritm și au menținut ecartul în jurul celui avut la pauză. “Studenții” au controlat jocul și înaintea ultimelor 10 minute scorul era 65-58. În sfertul al patrulea, germanii au intrat mai concentrați și au reușit să egaleze la 76. Ultimele minute au fost pe muchie de cuțit, însă susținuți puternic din tribună, clujenii și-au asigurat un avantaj fragil înaintea meciului retur, 

Următorul meci al clujenilor va fi tot pe teren propriu, în compania campioanei, CSM Oradea. Partida e programată sâmbătă, de la 17:45.

Comenteaza