Exclusiv "U" caută antrenor pentru promovare. Lista COMPLETĂ a tehnicienilor aflați în vizor + trei variante SURPRIZĂ

"U" caută antrenor pentru promovare. Lista COMPLETĂ a tehnicienilor aflați în vizor + trei variante SURPRIZĂ
| Foto: FC Universitatea Cluj, Cristian Cosma

După demiterea lui Adrian Falub, conducerea “studenților” negociază cu mai mulți antrenori care ar putea îndeplini obiectivul din acest sezon: promovarea în Liga 1.

Adrian Falub a fost demis în cursul dimineții de conducerea Universității, după remiza cu Ripensia. În urma egalului de la Timișoara, clujenii au ratat șansa de a urca pe podiumul Ligii a 2-a. Mai multe nume se află pe lista conducerii “Șepcilor roșii”, Claudiu Niculescu, Constantin Gâlcă, Cristiano Bergodi, Mihai Teja, Cristi Pustai, Florin Bratu și Edi Iordănescu, dar există și trei variante surpriză: Leo Grozavu, Liviu Ciubotariu şi Alexandru Pelici.

Proaspăt demis de la Petrolul, Leo Grozavu se află în vederile conducerii pentru înlocuirea lui Falub. Tehnicianul a pregătit formația din Ploiești de la începutul acestui sezon, dar a fost îndepărtat din cauza poziției din clasament și a unui conflict cu suporterii. Grozavu a mai pregătit-o pe “U” Cluj în sezonul 2005-2006. Pe lângă formația clujeană, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și Poli Timișoara.

Un alt nume aflat pe lista șefilor de la Universitatea este cel al fostului internațional Liviu Ciubotariu. După experiențe mai puțin reușite în zona arabă, tehnicianul în vârstă de 47 de ani s-ar putea întoarce în țară pentru a-i duce pe clujeni în primul eșalon. Ciubotariu a mai trecut de-a lungu carierei pe la echipe precum Pandurii, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui sau ASA Târgu Mureș.

Alexandru Pelici e un al nume nou aflat pe lista conducătorilor de la "U". Antrenorul care a promovat-o sezonul trecut pe Hermanstadt în Liga 1 s-a despărțit de sibieni, iar Rispensia a anunțat că antrenorul a semnat deja un contract cu echipa din Timișoara, însă acesta va intra în vigoare abia de la 1 ianuarie 2019.

Lista "lungă" pentru banca Universității:

Claudiu Niculescu
Constantin Gâlcă
Cristiano Bergodi
Mihai Teja
Cristi Pustai
Florin Bratu
Edi Iordănescu
Leo Grozavu
Liviu Ciubotariu
Alexandru Pelici

Comenteaza