"U" Cluj 100. A fost lansată cartea dedicată centenarului clubului clujean

"U" Cluj 100. A fost lansată cartea dedicată centenarului clubului clujean

Mai multe personalități din istoria clubului clujean au participat la lansarea cărții care spune povestea celor 100 de ani ai Universității Cluj.

Cu ocazia sărbătorii Centenarului, Clubul Sportiv Universitatea a lansat cartea “U” – O sută de ani de activitate sportivă”. Volumul cuprinde povești, informații și fotografii din cei 100 de ani de viață ai clubului sportiv din Transilvania. La lansarea cărții au participat personalități ce au marcat istoria Universității Cluj, precum Matei Ruhring, Vizi Imre, Marius Crăciun, Habala Peter Pall, Sabin Bastucescu sau Florin Bercean.

“Au trecut 100 de ani de existență ai clubului Universitatea Cluj, un moment nemaipomenit pentru a publica volumul despre istoria clubului. E o carte minunată, în care veți găsi poveștile unor oameni importanți, dar și ai unor oameni simpli, fapte mărețe, dar și lucruri obișnuite. Într-un cuvânt: istoria clubului Universitatea.

Clubul este un fanion al Transilvaniei, iar toți cei care iubesc acest club merită să vadă ce s-a întâmplat în ultimii 100 de ani cu acest club. Cartea conține, într-un fir cronologic precis, istoria tuturor sporturilor care se practică la Universitatea. De la atletism la volei, handbal, judo, echitație, natație. Este o poveste frumoasă care merită citită”, a declarat președintele CS Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu.

Comenteaza