”U” Cluj, 2 meciuri în 4 zile: cu Ardealul și Tritenii de Jos. Când se joacă și unde vor avea loc

”U” Cluj, 2 meciuri în 4 zile: cu Ardealul și Tritenii de Jos. Când se joacă și unde vor avea loc
Universitatea Cluj va întâlni FC Ardealul și Unirea Tritenii de Jos în următoarele două etape din Liga a IV-a. Partidele se vor desfășura într-un interval de patru zile.

Miercuri, 26 aprilie, de la ora 18:30, la Baza Sportivă Someșeni, "Șepcile roșii" vor evolua împotriva Ardealului Cluj. Partida ar fi trebuit să se dispute inițial sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 18:00, dar a fost reprogramată pentru că echipa U19 a celor de la Ardealul va avea de disputat un meci din Liga Elitelor.

Sâmbătă, de la ora 15:00, "U" Cluj va juca în deplasare cu Tritenii de Jos, în cadrul unei restanțe din etapa a 17-a. "Miercuri jucăm cu Ardealul, acum am aflat și eu. Ei joacă sâmbătă în Liga Elitelor. Apoi vom avea o restanță cu Tritenii de Jos. Noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm fiecare meci", a declarat căpitanul Universității, Gabriel Giurgiu, pentru ZIUA de CLUJ.

"Studenții" ocupă primul loc din serie, cu 58 puncte și un golaveraj de 121-7. Echipa lui Marius Popescu are 19 victorii și un singur rezultat de egalitate. Ardealul este pe 8, cu 26 puncte, iar Unirea Tritenii de Jos se află pe 10, cu un punct mai puțin. În tur, "U" Cluj s-a impus cu 2-0 în fața Ardealului, respectiv 12-0 împotriva celor de la Tritenii de Jos.

Comenteaza