“U” Cluj a anunțat plecarea lui Victor Dican. Jucătorul a semnat pe 3 ani și jumătate cu FC Botoșani

“U” Cluj a anunțat plecarea lui Victor Dican. Jucătorul a semnat pe 3 ani și jumătate cu FC Botoșani
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean a publicat un mesaj prin care anunță oficial transferul tânărului fotbalist la FC Botoșani.

”Jucătorul Victor Dican s-a transferat astăzi la FC Botoșani și a semnat un contract pe 3 ani și jumătate cu echipa din Moldova.

FC Universitatea Cluj nu avea în plan să se despartă de fotbalist, însă a acceptat să intre în negocieri cu FC Botoșani la solicitarea expresă a jucătorului Victor Dican, care și-a exprimat dorința fermă de a i se oferi posibilitatea să facă pasul spre Liga 1 încă din această iarnă.

“Îi mulțumim lui Victor Dican pentru tot ceea ce a făcut la “U” și îi urăm succes în carieră. Transferul lui înseamnă o oportunitate pentru alți fotbaliști tineri de a se afirma la FC Universitatea Cluj. Din Academie vin fundași talentați care, în viitorul nu foarte îndepărtat, vor îmbrăca tricoul echipei mari”, a declarat managerul sportiv Gabriel Giurgiu.

Pe lângă suma pe care o încasează în urma trecerii jucătorului de la FC Universitatea Cluj la FC Botoșani, clubul nostru păstrează procente importante dintr-un viitor transfer al mijlocașului care poate evolua și pe postul de fundaș central.

Victor Dican a fost transferat de FC Universitatea Cluj de la Metalurgistul Cugir în vara anului 2019 și a strâns 57 de meciuri și 10 goluri în alb și negru.

Jucătorul de 21 de ani are patru selecții la Naționala Under 21 a României, toate în partide amicale disputate anul trecut.

În acest sezon, Victor Dican a strâns 17 meciuri în tricoul Universității, pentru care a înscris de 2 ori.

Îi mulțumim lui Victor Dican pentru munca depusă la “U” și îi dorim mult succes în carieră”, a transmis Universitatea Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza