"U" Cluj a bifat un nou transfer înainte de finalul cantonamentului

"U" Cluj a bifat un nou transfer înainte de finalul cantonamentului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană a obținut semnătura unui mijlocaș care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Rapid.

”U” bifează un nou transfer și își consolidează lotul pentru noul sezon din SuperLiga României. Cătălin Hlistei (27 ani) este cel mai nou jucător al echipei noastre. Mijlocașul care evoluează în banda stângă s-a alăturat lotului condus de Erik Lincar în cantonamentul din Austria.

Cătălin Hlistei și-a început cariera în fotbal la UTA Arad, unde a evoluat la echipele de juniori. S-a alăturat echipei de seniori în iulie 2014. A bifat 22 de apariții în sezonul 2015-2016 când a reușit să marcheze un gol și a fost coautor al primului gol împotriva formației FC Brașov.

În august 2016 a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu și atunci a avut primul contact cu Liga 1. A strâns 24 de apariții în sezonul 2016-2017 pentru Pandurii, a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

În octombrie 2017, mijlocașul se întoarce la UTA, sezon în care reușește să adune 25 de apariții, 8 goluri și 7 assisturi. În iulie 2018 se alătură formației Sportul Snagov sub conducerea lui László Balint, formație pentru care însumează 22 de apariții și 7 goluri în 1947 de minute jucate.

În sezonul ianuarie 2019 se alătura formației Rapid București pentru care a evoluat următoarele trei sezoane. A jucat pentru echipa giuleșteană jumătate de sezon în Liga 3, două sezoane în Liga 2 și ultimul sezon în Liga 1.

În cele 85 de meciuri pe care le-a disputat pentru Rapid, Hlistei a reușit să înscrie 32 de goluri, fiind golgheterul echipei în Liga 2 în sezonul promovării.

De asemenea, în 2020 a primit titlul de cel mai bun jucător al formației bucureștene. În ultimul sezon, Hlistei a jucat în 16 meciuri de Liga 1, marcând un gol împotriva celor de la CS Mioveni", a transmis clubul clujean.

Comenteaza