“U” Cluj a bifat un nou transfer. Un tânăr fundaș s-a alăturat “Șepcilor roșii”

“U” Cluj a bifat un nou transfer. Un tânăr fundaș s-a alăturat “Șepcilor roșii”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Trupa lui Costel Enache a ajuns la o înțelgere cu un apărător în vârstă de 18 ani, care a semnat primul său contract de profesionist.

Universitatea Cluj a bifat cel de-al cincilea transfer al iernii. După ce au obținut semnătura unor jucători experimentați precum Răuță sau Ogbu, oficialii clubului clujean și-au îndreptat atenția și spre fotbaliști tineri. Astfel, după ce a convins în cantonamentul de la Mogoșoaia, Rareș Sburlea este noul jucător al “Șepcilor roșii”.

Fundașul dreapta în vârstă de 18 ani l-a impresionat pe Costel Enache în amicalele disputate de “studenți” și a semnat primul său contract de profesionist. Apărătorul lateral a sosit de la ACS Kids Tâmpa Brașov sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer. Jucătorul a oferit și un interviu pentru site-ul clubului, fcucluj.ro.

“U” Cluj: Unde ai făcut primii pași în fotbal?

Rareș Sburlea: Am început la Corona Brașov, după am jucat la juniorii celor de la FC Brașov, când era echipa în Liga 1. După care am fost transferat la ACS Kids Tâmpa Brașov și apoi am ajuns aici.

“U” Cluj: Care sunt cele mai importante calități ale tale în jocul de fotbal?

Rareș Sburlea: Am o viteză destul de bună în joc și mă caracterizează agresivitatea și determinarea arătată pe teren. În general îmi place să joc cât mai simplu și să ajut echipa să dezvolte atacurile.

“U” Cluj: Care a fost cel mai frumos moment pe care l-ai trăit pe terenul de fotbal?

Rareș Sburlea: În urmă cu ceva timp, pe când jucam la FC Brașov, am câștigat un turneu în Bulgaria. A fost un sentiment foarte frumos și un moment special. Eram singura echipă străină de acolo.

“U” Cluj: Cum a fost pentru tine să aflii că vei da probe la ”U”?

Rareș Sburlea: Sincer, a fost ceva incredibil, să știu că pot ajunge la ”U”. În seara aceea nici nu am putut să dorm. Mă tot gândeam cum va fi atmosfera, colegii. Știam că e ceva foarte important pentru mine. Sunt mândru în primul rând. Pentru mine acesta chiar e un pas important. Am ajuns la o echipă de tradiție, e fascinant ce mi se întâmplă. Sper să joc cât mai bine aici.

“U” Cluj: Cum te-au primit colegii?

Rareș Sburlea: Am fost primit foarte bine. Băieții sunt extrem de prietenoși și deschiși. Nu am nicio problemă și mă înțeleg cu toți.

“U” Cluj: Ce mesaj ai pentru suporteri?

Rareș Sburlea: Sper să ajut echipa cât de mult pot eu și la finalul sezonului să reușim promovarea.

Comenteaza