”U” Cluj a câștigat amicalul cu Cetatea Deva. Un atacant francez a venit în probe | FOTO

”U” Cluj a câștigat amicalul cu Cetatea Deva. Un atacant francez a venit în probe | FOTO
Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în fața Cetății Deva (Liga a III-a), sâmbătă, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, în cel de-al patrulea amical al verii.

"Șepcile roșii" au deschis scorul prin Octavian Abrudan (26), la capătul unui corner executat de Rareș Takacs. În minutul 73, Octavian Ursu a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru Universitatea Cluj.

"Băieții s-au descurcat bine, creștem de la meci la meci. Sunt mulțumit și de jucătorii aflați în probe, dar cel mai important e că ne-am atins scopul, adică victoria", a declarat antrenorul "studenților", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Echipa lui Marius Popescu bifează, astfel, cea de-a treia victorie din amicale. "U" a mai trecut de Sticla Arieșul Turda (7-0) și Sănătatea Cluj (2-0), dar a remizat cu Luceafărul Oradea (0-0). Cu Cetatea Deva, "studenții" s-au mai întâlnit în luna februarie, când s-au impus cu 5-1.

Atacant francez în probe

Universitatea l-a testat pe francezul O'Neil Dintrich în amicalul cu Deva, care a intrat pe teren în repriza secundă.

"O'Neil e francez, are 20 ani și joacă pe postul de atacant. Nu știu de la ce club vine, dar a fost descoperit de domnul Sabău și îl vom testa în perioada următoare", a adăugat "Papi".

Săptămâna trecută, "U" Cluj a debutat în noul sezon competițional, la Orheiu Bistriței. "Alb-negrii" au învins-o cu 7-0 pe Voința Cetate, în primul tur al fazei naționale din Cupa României. Pe 23 august, este programată a doua etapă a competiției, iar în 26 august va începe noua ediție din Liga a III-a.

Universitatea Cluj - Cetatea Deva 2-0 (1-0)

Au marcat: Abrudan (26), Ursu (73)

"U" Cluj (prima repriză): Albuț - Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie - Giurgiu, Micaș - Hordouan, Goga, Greu - Lemnaru

"U" Cluj (a doua repriză): Dinu - Takacs, Ionescu, Cordoș, Manu - Giurgiu, Trancă - Svichi, Hațiegan, Hîmpea - Onneil

Au mai intrat: Telcean, Moldoveanu și Ursu

Antrenor: Marius Popescu

Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, Cluj-Napoca

Comenteaza