”U” Cluj a câștigat la masa verde meciul cu Ardealul. Gazdele nu s-au prezentat

”U” Cluj a câștigat la masa verde meciul cu Ardealul. Gazdele nu s-au prezentat
”U” Cluj a câștigat la masa verde partida cu FC Ardealul, scor 3-0, miercuri, în cadrul unei restanțe din etapa cu numărul 24 din liga a patra.

Cele două formații ar fi trebuit să se întâlnească la Baza Sportivă Ardealul, din cartierul Someșeni. Gazdele nu s-au mai prezentat la meci, după cum au anunțat, iar ”U” Cluj a câștigat partida la masa verde.

"S-ar putea să nu se prezinte (FC Ardealul - n. red.). Au spus că nu au jucători și nici bani pentru organizare. Nu au bani pentru pază. Acesta e motivul. "U" Cluj va respecta însă protocolul. Se va duce acolo, va aștepta 15 minute și dacă gazdele nu se prezintă, o să câștige cu 3-0 la masa verde", declara președintele AJF Cluj, Vasile Marc, cu câteva ore înainte de meci.

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, afirmase că elevii săi se vor prezenta la meci indiferent de situație, ceea ce s-a și întâmplat. "Ca și antrenor, eu am obligația să pregătesc echipa și să o prezint la meci".

”U” Cluj a a bifat, astfel, a 24-a victorie din acest campionat, acumulând 73 puncte. În tur, elevii lui ”Papi” au trecut cu 2-0 de FC Ardealul pe Cluj Arena.

Comenteaza