"U" Cluj a dat mâna cu o firmă de IT pentru a promova sportul local

Universitatea Cluj s-a aliat luni cu una dintre cele mai mari companii de IT clujene pentru susţinerea Centrului de Copii şi Juniori.

Parteneriatul a fost încheiat prin căpitanul Robert Veselovsky şi se va concretiza prin achiziţionarea de echipament complet de joc pentru cei peste 180 de copii şi juniori ai clubului de fotbal.

„Universitatea Cluj are două obiective majore în fiecare an: cel sportiv, care este binecunoscut, şi cel legat de implicarea în comunitate. Maratonul internaţional AROBS este un promotor al sportului de masă, al unui stil de viaţă sănătos şi al disciplinei prin sport. Acestea sunt câteva dintre ideile care definesc Universitatea Cluj.

În plus, ne onorează faptul că un brand atât de respectat nu doar în România a decis să vină alături de centrul de copii şi juniori, acolo unde avem peste 180 de copii care fac sport de performanţă în fiecare zi. Împreună sperăm să creştem rezultatele Academiei şi să ne bucurăm de performanţele şi reuşitele copiilor", a declarat Vlad Munteanu, administrator special al "alb-negrilor".

Parteneriatul între clubul sportiv şi compania de IT a fost încheiat cu ocazia lansării campaniei „Be great! Inspire others to follow you" (Fii extraordinar! Inspiră-i pe ceilalţi să te urmeze)", în cadrul căreia 15 ambasadori, personalităţi din diverse domenii, sportivi şi lideri de opinie, vor împărtăşi publicului poveştile lor despre cum le-a influenţat sportul viaţa de zi cu zi, cariera sau relaţiile cu cei din jur.

Acţiunea a fost iniţiată cu prilejul ediţiei aniversare a maratonului internaţional AROBS, care are în acest an caracter caritabil şi vizează strângerea de fonduri pentru copiii dependenţi de dializă aflați în grija Asociației pentru Empatie și Solidaritate 'Claudia Safta'.

Printre ambasadorii maratonului se regăsesc şi alte personalităţi din sport, precum căpitanul echipei de baschet „U" BT Mihai Silvăşan, vicecampioana olimpică şi campioana europeană la judo Corina Căprioriu şi jucătorul de tenis Patrick Ciorcilă.

Comenteaza