”U” Cluj a învins Sănătatea într-un joc amical | FOTO/VIDEO

”U” Cluj a învins Sănătatea într-un joc amical | FOTO/VIDEO
”U” Cluj a bătut-o cu 2-0 pe Sănătatea Cluj, joi, la Baza Sportivă Clujana, în cel de-al treilea amical al verii.

După o primă repriză în care nu s-a marcat niciun gol, "Șepcile roșii" au deschis scorul prin Iuliu Hațiegan (67). Același jucător a stabilit și rezultatul final, 2-0 pentru Universitatea Cluj (85).

Amicalul cu "Virușii verzi" a fost ultimul pentru elevii lui Marius Popescu înaintea primului meci oficial din noua stagiune. Pe 9 august, de la ora 17:30, "studenții" vor juca în deplasare cu Voința Cetate (județul Bistrița Năsăud) în primul tur al Cupei României (faza națională).

"U" Cluj va reîntâlni Sănătatea Cluj în Liga a III-a, prima etapă fiind programată pe 26 august.

În celelalte meciuri de pregătire, "alb-negrii" au trecut de Sticla Arieșul Turda (7-0), dar au remizat cu Luceafărul Oradea (0-0).

”Băieții au fost un pic obosiți. La unii am ales să le dau câteva minute în plus. Doar Irimie a jucat integral. Suntem într-o perioadă de acumulări și nu putem să fim proaspeți pentru un meci amical. Eu zic că avem o atitudine bună, doar la capitolul realizări rămâne de văzut. Sunt mulți jucători noi, care vin din alte părți, cu altă idee de joc. Dar una peste alta, victoria primează și atudinea lor. Sănătatea e o echipă interesantă. Ei întotdeauna au fost arbitrul seriei. Probabil își vor păstra statutul. Sunt o formație care trece de la o extremă la alta”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu.

Sănătatea Cluj - Universitatea Cluj 0-2 (0-0)

A marcat: Iuliu Hațiegan (67, 85)

"U" Cluj (formula de start): Dinu - Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie - Onicaș, Micaș - Hordouan, Lemnaru, Greu - Lemac. Antrenor: Marius Popescu

Au mai jucat: Pop, Gîț, Ionescu, Manu, Trancă, Svichi, Moldoveanu, Hîmpea, Hațiegan, Onicaș

Baza Sportivă Clujana, Cluj-Napoca

Comenteaza