”U” Cluj a învins Unirea Alba Iulia. Ursu, ”eroul” serii

”U” Cluj a învins Unirea Alba Iulia. Ursu, ”eroul” serii
Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Unirii Alba Iulia, sâmbătă, pe Cluj Arena, în etapa a 10-a din Liga a III-a.

Pe o vreme rece și ploioasă, echipa lui Adrian Falub a înscris destul de repede. Octavian Ursu l-a învins pe Cătălin Suciu cu un șut de la aproximativ 25 metri (9). Putea fi 2-0. Centrare în careu, Micaș lovește mingea din cădere, dar portarul Unirii este la post (18). Florescu trece și el pe lângă gol, dar cea mai mare ratare a primei reprize vine de la Goga. Jucătorul de 33 ani a primește o pasă de la Hordouan, șutează, dar Suciu este la post (30).

Partea secundă s-a lăsat cu câteva sancțiuni în ambele tabere, dar și cu o intervenție salvatoare a lui Dinu. Goalkeeperul ”Șepcilor roșii” a scos un șut de la peste 20 metri (78). Adrian Falub a fost nevoit să-l scoată pe Giurgiu, din cauza unei accidentări, pe finalul meciului. A intrat Cordoș, jucător care a lipsit și el o perioadă îndelungată din același motiv.

S-a terminat 1-0 și ”U” Cluj ajunge pe locul 2 în Liga a III-a, acumulând 20 puncte. Cu o victorie în runda următoare, pe terenul lui Gaz Metan 2, ”studenții” pot deveni lideri. La conducerea clasamentului se află Metalurgistul Cugir, cu 22 puncte.

”U” Cluj - Unirea Alba Iulia 1-0 (1-0)

A marcat: Octavian Ursu (9)

Cartonașe galbene: Chiș (81), Cordoș (86), Ursu (90)/Selagea (54), David (86)

”U”: Dinu - Takacs (Moldoveanu 79), Onicaș, Abrudan, Manu - Giurgiu (Cordoș 83), Micaș - Hordouan (Hațiegan 57), Florescu (Chiș 72), Ursu - Goga. Antrenor: Adrian Falub

Unirea: Suciu - Apetri, Rus, Man, Matei - Fulea, Selagea, Giurgiu, Davidas (David 59) - Tat, Lasconi. Antrenor: Adorian Himcinschi

Stadion: Cluj Arena

Comenteaza