”U” Cluj a luat bătaie de la o echipă sătească

”U” Cluj a luat bătaie de la o echipă sătească

Universitatea Cluj a pierdut amicalul cu Fotbal Comuna Recea, deși conducea cu 3-2 în minutul 60. Adversarii au întors rezultatul în ultima jumătate de oră.

Universitatea a jucat sâmbătă un amical cu Recea, pe care l-a pierdut cu 3-4 (2-2 la pauză), conform Liga 2. Echipa lui Adrian Falub a început ofensiv și a deschis repede scorul, din minutul 3.

Primul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Dorin Goga, din lovitură de pedeapsă. Formația din Recea a restabilit egalitatea aproape de mijlocul primei părți. După o primă ocazie din minutul 20, când Vlad Muțiu a respins o execuție grea, a făcut 1-1 după o greșeală în defensiva lui ”U” Cluj.

Recea a fost aproape să treacă din minutul 27 la conducerea meciului, dar a ratat o lovitură de la 11 m. Aceasta a fost parată de portarul Muțiu, iar scorul a rămas intact.

Ulterior, clujenii au ripostat prin Daniel Novac și Bogdan Barbu, dar cei doi nu au găsit cele mai bune soluții să-și readucă echipa în avantaj. Contrar cursului jocului, Recea a punctat pentru 2-1, dar în cele din urmă s-a intrat la cabine cu 2-2. ”Studenții” au restabilit egalitatea prin Barbu, în minutul 40.

”U” Cluj conducea cu 3-2 în minutul 60, dar Fotbal Comuna Recea a întors rezultatul. Clujenii au început bine partea secundă și a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol, până ca Barbu să consemneze dubla și să facă 3-2, în minutul 60. Recea a revenit și a marcat de două ori, golul victoriei fiind reușit la una din ultimele faze ale disputei.

11-le utilizat de Adrian Falub a fost Muțiu, Horj, Barbu, Telcean, Dican, Rus, Novac, Taub, Mânărean, Goga, Pop. Au mai intrat Meșter, Pașcalău, Ilieș, Mureșan, Moraru și Roskopf. A fost al optulea meci pe care l-a jucat "U" Cluj în această vară, după ce autoritățile au anunțat că antrenamentele și meciurile de fotbal pot fi reluate.

Anterior, ardelenii au mai evoluat în compania echipelor Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare), scor 8-0, FC Recea (promovată în Liga 2), scor 3-1, Avântul Reghin (Seria 5 din Liga 3), scor 2-1, Metalurgistul Cugir (Seria 5 din Liga 3), scor 3-1, Unirea Dej (Seria 5 din Liga 3), scor 4-0, SCM Zalău (Seria 5 din Liga 3), scor 6-2, Unirea Dej, scor 3-2.

Comenteaza