“U” Cluj a pierdut clar în fața lui CSM București

“U” Cluj a pierdut clar în fața lui CSM București
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

“Studentele” au cedat în fața celei mai bune echipe din România, scor 37-23.

Bucureștencele au început tare, în timp ce clujencele au avut un start temător. În atacul Universității a lipsit concentrarea, iar CSM a profitat din plin. La jumătatea reprizei, “tigroaicele” aveau un avans de șapte goluri. Elevele lui Alin Bondar nu au exploatat jocul cu extremele, iar majoritatea șuturilor au fost expediate pe direcția portarului.

Prin intervenții salvatoare, Ionica Munteanu a ținut “U” Cluj la o distanță acceptabilă. Pe final de repriză, “studentele” au forțat și au părut că pot juca de la egal la egal cu echipa din Final Four-ul Ligii Campionilor. La pauză, scorul era 18-13 pentru CSM.

În repriza secundă, bucureștencele nu au mai forțat în ofensivă, dar s-au apărat foarte agresiv. Defensiva campioanei nu a dat nicioșansă echipei gazdă. La începutul actului secund ceel două echipe au mers cap la cap, dar în ultimele 10 minute, CSM s-a distanțat decisiv. POarta clujeanăă nu a mai funcționat la același nivel, iar ideile din atac au lipsit. Scorul final a fost 37-23 pentru fosta campioană a Europei.

Cele mai bune marcatoare alea Universității au fost Chintoan, Senocico (ambele 6) și Lazăr (5). De la CSM s-au remarcat Mehmedovic (9), Hagman (6) și Curea (5).

“U” Cluj ocupă locul 11 în clasamentul Ligii Florilor, cu 23 de puncte. Următorul meci pentru “studente” va fi împotriva echipei CSU Danubius Galați sâmbătă, 5 mai.

Comenteaza