”U” Cluj are licența pentru Liga 1 şi e la un meci de promovare

”U” Cluj are licența pentru Liga 1 şi e la un meci de promovare

”U” Cluj are liber spre Liga 1. Clubul din Cluj-Napoca a primit licența de la FRF și îi mai rămâne doar să câștige barajul cu Dinamo. 

Universitatea Cluj a îndeplinit cerințele Federației Române de Fotbal care prevăd acordarea licenței pentru următorul sezon de Liga 1. E eligibilă pentru participarea la competiție, astfel că tot ce mai are de făcut este să învingă Dinamo în barajul pentru menținerea/promovarea în prima divizie.

”U” Cluj a anunțat decizia forului condus de Răzvan Burleanu pe pagina de Facebook, chiar înainte de turul cu Dinamo, de sâmbătă seara. Ardelenii au primit licența pentru Liga 1, astfel că trebuie să mai îndeplinească doar criteriul sportiv.

”Comisia pentru acordarea licențelor a Federației Române de Fotbal a acordat, ieri (vineri 20 mai - n.red.), clubului FC Universitatea Cluj licența pentru participarea în următorul sezon al Ligii 1”, a scris Universitatea Cluj pe contul de Facebook, a transmis liga2prosport.ro

”U” Cluj e la un meci de promovarea în Liga 1. Returul cu Dinamo e programat pentru duminică, 29 mai, de la ora 21:00, dată la care va avea loc și celălalt baraj pentru Liga 1, dintre Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna (ora 18:15). 

Comenteaza