“U” Cluj a reușit o nouă mutare pe piața transferurilor. “Studenții” își întăresc linia mediană

“U” Cluj a reușit o nouă mutare pe piața transferurilor. “Studenții” își întăresc linia mediană
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean a anunțat împrumutul unui tânăr fotbalist care a evoluat în primele două ligi în stagiunea precedentă.

Universitatea Cluj nu a întrerupt campania de achiziții și a reușit un nou transfer. “Șepcile roșii” au reușit să împrumute unul dintre jucătorii care a impresionat la nivelul primelor două ligi în sezonul trecut.

Echipa clujeană a ajuns la un acord cu Farul Constanța pentru împrumutul lui Florian Haită.

La fel ca și mulți dintre jucătorii sosiți în această vară la Cluj, mijlocașul de 20 de ani a mai colaborat în trecut cu antrenor Erik Lincar, la Turris Turnu Măgurele.

În stagiunea precedentă, tănărul fotbalist a evoluat în 11 meciuri în eșalonul secund, în 8 jocuri în Liga 1, printre, dar și două partide în Cupa României.

“Cunosc întreg staff-ul și câțiva jucători.  Am găsit aici niște condiții foarte bune și mă bucur să fiu aici. Atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv îmi doresc un singur lucru: promovarea”, a spus mijlocașul pentru site-ul oficial al clubului.

Florian Haită este cel de-al 11-lea transfer al verii la “U” Cluj, după Albert Voinea, Cristian Balgiu, Costinel Gugu, Valentin Alexandru, Marius Ciobanu-Vanghele, Dragoș Tescan, Florinel Mitrea, Denis Ispas, Andrei Blejdea și Alexndru Gîț.

Comenteaza