“U” Cluj a rupt blestemul. Clujenii au obținut primul punct în deplasare în acest sezon

“U” Cluj a rupt blestemul. Clujenii au obținut primul punct în deplasare în acest sezon
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa lui Adrian Falub a remizat, scor 1-1, împotriva echipei CS Mioveni, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a.

Partida a început echilibrat, fără situații clare la cele două porți. Gavra a fost primul care a fost aproape de deschiderea scorului, după o centrare a lui Alexandru Coman. Totuși, Goga a fost cel mai periculos om al oaspeților, iar după aproximativ o jumătate de oră de joc, a scăpat spre poarta gazdelor, dar șutul său a fost pe direcția portarului. Chiar înainte de finalul primei reprizei, același Goga a trimis pe poartă din colțul careului și Sima a respins cu greu. Totuși, scorul pauzei a fost 0-0.

În actul secund, echilibrul dintre cele două formații a continuat. În cele din urmă, echipa din Mioveni a deschis scorul la 10 minute de la reluare, după ce Rădescu l-a depășit ușor pe Berci și a înscris la colțut lung. Falub a mutat ofensiv, cu Florescu și Hațiegan și s-a dovedit a fi inspirat. În minutul 66, veteranul Florescu a restabilit egalitatea, cu un șut din prima după o respingere a apărării argeșene. La ultima fază a meciului, Popescu a ratat o dublă ocazie monumentală pentru CS Mioveni. Astfel, partida s-a terminat la egalitate, 1-1, iar clujenii au obținut primul punct în deplasare în acest sezon.

Echipe de start:

CS Mioveni: Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Stoica – Mîrzeanu (Neagu ’71), Lazăr – Rădescu, Năstăsie, Ayza (Coșereanu ‘66) – Balint (Popescu ‘80)

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Coman, Abruda, Sepsi, Berci – Kofi, Dumitrescu (Florescu ‘57) – Takacs (Hațiegan ‘57), Goga, Ursu (Taub ‘72) – Gavra

Următorul meci al clujenilor va fi împotriva echipei Daco-Getica, duminică, 7 octombrie, de la ora 12, pe Cluj Arena.

Comenteaza