”U” Cluj a transferat un jucător de la campioana României

”U” Cluj a transferat un jucător de la campioana României
Atacantul Cristian Ene (20 de ani) este noul jucător al Universității Cluj.

Fotbalistul originar din Tulcea a fost transferat de la FC Viitorul, iar în această dimineață a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi.

"Când am aflat că mă doresc cei de la "U", nu am stat foarte mult pe gânduri deoarece admiram de mic suporterii minunați care sunt aici. Venirea mea la "U" cu siguranță e un pas înainte pentru mine. Această echipă îmi oferă ocazia de a juca cu acești suporteri minunați în tribune, ceea ce acum și în Liga 1 vezi doar la unele echipe. Este o provocare pentru mine și sper să marchez cât mai multe goluri pentru Universitatea Cluj și să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Proiectul de aici este unul de viitor, ceea ce m-a încântat foarte mult când am aflat", a declarat Cristian Ene.

Fost internațional Under 19, Ene are două goluri în tricoul echipei naționale a României și alte 24 pentru Viitorul 2, toate marcate în ultimul sezon din Liga a 3-a, când a fost desemnat golgheterul competiției. A debutat în toamna anului trecut pentru prima echipă pregătită de Gheorghe Hagi, în 16-imile Cupei României, cu o "dublă" în meciul câștigat împotriva celor de la CSM Școlar Reșița (4-2).

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza