"U" Cluj a transferat un nou portar, dar Sabău crede în continuare în Gorcea: "E îmbucurător că e într-o formă foarte bună"

"U" Cluj a transferat un nou portar, dar Sabău crede în continuare în Gorcea: "E îmbucurător că e într-o formă foarte bună"
| Foto: FC Universitatea Cluj

În ciuda sosirii lui Edvinas Gartmonas, antrenorul îl susține pe actualul titular din poarta echipei clujene.

Andrei Gorcea a început sezonul ca titular sub comanda lui Toni Petrea și și-a păstrat poziția și după revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău. Apoi a urmat o lungă perioadă de absență, însă la început lunii februarie, goalkeeper-ul a fost trimis din nou pe teren.

De atunci a jucat 5 partide, iar în 4 din acestea nu a primit gol. Evoluțiile sale l-au convins pe antrenor, care are încredere în Gorcea, chiar dacă Universitatea l-a transferat recent pe Edvinas Gertmonas, titularul echipei naționale a Lituaniei.

"E îmbucurător că Gorcea e într-o formă foarte bună. În momentul de față arată foarte bine. Nu a primit gol în ultimele 4 meciuri, e prezent, e viu, e tot timpul atent. Și-a așteptat rândul, a venit exact cu ce trebuie să vină un jucător când nu joacă, dorința de a rămâne acolo și de a ajuta echipa.

I-am spus că are toată încrederea mea chiar de la primul joc după o absență lungă. El știe foarte bine încrederea pe care i-am acordat-o", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza