“U” Cluj – Aerostar Bacău. Clujenii, cu gândul la o nouă victorie în Liga a 2-a, în fața ultimei clasate

“U” Cluj – Aerostar Bacău. Clujenii, cu gândul la o nouă victorie în Liga a 2-a, în fața ultimei clasate
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” întâlnesc o altă nou-promovată în eșalonul secund și speră la încă trei puncte importante în lupta pentru promovare.

Jocurile de pe teren propriu par o simplă formalitate pentru Universitatea Cluj, cel mai recent exemplu fiind partida cu Luceafărul Oradea. Echipa lui Adrian Falub a jucat de trei ori “acasă” în acest sezon și a învins de fiecare dată, având un golaveraj perfect, 7-0. Acum, pe Cluj Arena se deplasează ultima clasată, Aerostar Bacău, iar clujenii speră la o nouă victorie facilă.

Formația moldoveană este, la fel ca și “U” Cluj, nou-promovată în eșalonul secund, după ce a câștigat Seria 1 a Ligii a 3-a. Băcăuanii au promovat cu emoții, după un duel încins cu Csikszereda. Totuși, Liga a 2-a pare un campionat mult prea puternic pentru Aerostar, care a acumulat doar un punct în primele cinci etape din noul sezon. Moldovenii au remizat doar cu Metaloglobus și au pierdut pe rând cu Pandurii, Chindia, Energeticianul și Poli. Singurul succes al stagiunii pentru băcăuani s-a înregistrat în Cupă, 4-1, împotriva Ceahlăului.

Echipa probabilă a Universității Cluj:

Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, Cordoș, Sepsi – Giurgiu, Kofi, Florescu – Greu, Gavra, Hordouan

Partida dintre “U” Cluj și Aerostar Bacău se va disputa LUNI, de la ora 18:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza