"U" Cluj are un obiectiv clar în Cupa României: "Ne dorim să jucăm din nou finala"

"U" Cluj are un obiectiv clar în Cupa României: "Ne dorim să jucăm din nou finala"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a prefațat primul meci din grupele competiției, împotriva celor de la Steaua.

După ce sezonul trecut au disputat ultimul act al Cupei României și au fost învinși dramatic la loviturile de departajare, "studenții" își doresc să egaleze cel puțin performanța din stagiunea precedentă.

Anunțul a fost făcut de către Ioan Ovidiu Sabău, cel care așteaptă o prestație la cel mai înalt nivel din partea elevilor săi. Mai mult, tehnicianul a anunțat că va trata cu seriozitate jocul din Cupă, iar formula de start nu va fi cu mult diferită față de cea din campionat.

"Jucătorii trebuie să știe clar care e obiectivul, l-am trasat împreună. Ne dorim să jucăm din nou finala! Să nu uităm ce a însemnat finala de la Sibiu, atmosfera, jocul. Ca echipă crești mult după asemenea jocuri. Se pare că în acest an suntem mai buni în deplasări.

Noi ne cunoaștem minusurile și problemele, suntem realiști. Lucrăm la o pregătire mai bună a fiecărui jucător. Voi juca cu echipa de bază, cea care poate să câștige acest joc. Nu tratez jocul superficial. E un joc în care cel care și-a câștigat dreptul să joace va juca.

Nu va fi joi o echipă și luni o altă formulă. Avem timp să ne refacem. Așa se întâmplă de obicei, echipele mici, care pleacă cu a doua șansă se motivează. Se vor agăța de orice minge, nu vor ceda, vor încerca să câștige.

Noi trebuie să arătăm foarte bine. Cred că mesajul a fost clar pentru jucători, trebuie să fim într-o formă bună, să avem atitudine și să tratăm serios adversarul", a declarat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Steaua, din Grupa B a Cupei României, se va disputa joi, 28 septembrie, de la 16:15.

Comenteaza