“U” Cluj are viitor. Micii “studenți” au făcut spectacol în derby-urile cu CFR din Liga Elitelor

“U” Cluj are viitor. Micii “studenți” au făcut spectacol în derby-urile cu CFR din Liga Elitelor
| Foto: facebook.com/FCUCluj

“Șepcile roșii” au dominat cele trei întâlniri cu marea rivală, care s-au disputat la finalul săptămânii, în campionatele de juniori.

Deși “Derby-ul Clujului” nu se mai joacă de patru ani pe prima scenă a fotbalului românesc, duelul s-a mutat la Liga Elitelor. În campionatul de juniori, Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au întâlnit la trei categorii de vârstă diferite, iar “Șepcile roșii” au ieșit învingătoare de fiecare data, fără să primească vreun gol de la micii “feroviari”.

La U19, întâlnirea dintre cele două formații a fost cea mai echilibrată, însă tot “U” Cluj s-a impus. Elevii lui Călin Sălăgean au câștigat cu 2-0, prin golurile înscrise de Forna și au urcat pe locul al patrulea în clasament, poziție ce asigură un loc în play-off. La U17, micii “studenți” au câștigat cu 3-0, iar Hofman a fost eroul meciului, reușind să înscrie de trei ori în poarta juniorilor din Gruia.

Cel mai dezechilibrat duel a avut loc la U15, în returul finalei județene, unde Universitatea a reușit să se impună cu 4-0, după ce în tur câștigase cu 7-0. Golurile “Șepcilor roșii” au fost marcate Vînău, Nistor, Todoran și Mureșan.

Comenteaza