Exclusiv “U” Cluj are viitor. Mihai Cohan, singurul internațional al “studenților”: “Convocările la Națională mă ajuta să îmi demonstrez mie că sunt pe drumul cel bun în fotbal”

“U” Cluj are viitor. Mihai Cohan, singurul internațional al “studenților”: “Convocările la Națională mă ajuta să îmi demonstrez mie că sunt pe drumul cel bun în fotbal”
| Foto: foto frf.ro

MIjlocașul a fost convocat la selecționata U18 a României și a evoluat în toate partidele de la Turneul celor 4 Națiuni.

Deși echipa clujeană produce în fiecare an talente, care impresionează în echipa mare, un junior al Universității Cluj s-a remarcat în startul acestui sezon. Este vorba despre Mihai Cohan, un fotbalist în vârstă de 17 ani, care poate juca atât ca mijlocaș central, cât și ca fundaș stânga, fiind singurul fotbalist al “studenților” prezent în loturile naționale ale României.

Tânărul fotbalist a evoluat recent la Naționala U18, care a disputant un turneu în Suedia, în compania țării gazdă, dar și a Norvegiei și Austriei. Cohan a evoluat din minutul 67 al întâlnirii cu Austria, în timp ce în celelalte două partide a fost titular.

Jucătorul Universității Cluj s-a declarat încântat de oportunitatea de a evolua sub tricolor. “Am fost bucuros când am primit convocarea la Națională pentru a reprezenta România, a fost a 4-a selecție și sper că pe viitor să mai am acțiuni alături de “tricolori”.

Convocările la Națională mă ajuta să îmi demonstrez mie că sunt pe drumul cel bun în fotbal și mă motivează să am evoluții cât mai bune. Pentru mine să joci la Națională României reprezintă o mândrie și implică o responsabilitate mare știind că ai fost ales pentru a reprezenta țara la competițiile internaționale”, a declarat mijlocașul.

Poza noua 14.09.2018

Mijlocașul Universității Cluj, în tricoul Naționalei (foto: arhiva personală)

Cohan speră să intre în planurile lui Adrian Falub și să debuteze cât de curând în echipa mare a “Șepcilor roșii”. “Am avut ocazia deja să mă antrenez cu prima echipa, alături de jucători experimentați. Îmi doresc să debutez la prima echipă cât mai repede posibil și pentru asta știu că am mult de munci”, a precizat fotbalistul.

Comenteaza